Sollicitatieformulier

BEN JIJ DE NIEUWE
YOUNG PROFESSIONAL?

WeConnect groeit! Wij zijn druk op zoek naar IT’ers om onze studententeams te versterken. Ben jij al van jongs af aan het programmeren op je slaapkamer? Dan is dit iets voor jou!

Speciaal voor IT’ers heeft WeConnect een BusinessProgram opgericht. In dit programma zul je onder begeleiding eigen IT-projecten oppakken, om samen met je team te realiseren. Dit houdt in dat je regelmatig aan de slag gaat met nieuwe projecten en je dus telkens voor een nieuwe uitdaging staat! In samenwerking met je begeleider ontwikkel je het concept voor ieder project, maar ook zul je leren hoe je deze plannen kunt presenteren en hoe je moet communiceren met de opdrachtgever.

WIE WE ZOEKEN

Frontend developers (html, css php)
Backend developers (mySQL, php)
Javascript programmeurs

WAT WIJ BIEDEN

Opleidingstraject (cursussen en een relevante bijbaan)
Loopbaanbegeleiding
Praktijkervaring
€ 11,50 bruto per uur

Wil jij via het WeConnect concept jezelf ontwikkelen naast je universitaire kennis? Er zijn geen kosten aan dit leertraject verbonden en je zal bovendien € 11,50 bruto per uur gaan verdienen. Met 8 tot 12 uur in de week een prima bijbaan voor naast je studie dus. Wil jij al tijdens je studie ervaring opdoen die in het bedrijfsleven vereist is voor een startende werknemer?
Solliciteer dan nu!

    Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw data door deze website.

    deel deze vacature op social media